Ses Değiştirme Programı İle Sesinizi Kız Sesi Yapın!

  Ses Değiştirme Programı İle Sesinizi Kız Sesi Yapılır?


Yeni yayınımıza hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar, bu yayınımızda sizlere sesinizi nasıl kız sesi yaparsınız onu göstereceğim. Fakat Bu kız sesini Lütfen yasadışı işler için kullanmayın,  İnternet dolandırıcılığı suçunun cezası 4 yıl ile 10 yıl arası hapis cezasıdır. Ayrıca dolandırılan değerin minimum 2 katı adli para cezası da hapis cezasına ek olarak verilmektedir. Genellikle bu tarz şeyleri arkadaşlarımıza şaka amaçlı kullanıp eğleniyoruz, Hatta bazı kardeşlerimiz Pubg da lobide arkadaşlarını güzelce trollüyorlar :D buna benzeri oyunlarda eklenebilir, birçok oyunda yapılmaktadır bu.

Fakat bazı kötü niyetli kişiler bu amaçlardan dışarıya çıkıp Facebookta insanları dolandırabiliyor. Tek Facebook degil, Birçok Platformlarda bunu yapmaktadırlar, Bu bir suçtur yukarıda belirttigim gibi ağır cezaları vardır. Dolandırdıgınız paranın 2 katını ödemek gibi bir zorunlulugunuz ve 4 yıldan 10 yıla kadar hapis yatma gibi bir ihtimaliniz var. LÜTFEN ŞAKA AMAÇLI KULLANIN.


Neyse daha fazla uzatmadan arkadaşlar burayı geçelim, Peki biz sesimizi kız sesi nasıl yaparız?


https://lnkload.com/2sScW Bu linkten uygulamayı indirebilirsiniz. Ayrıca nasıl kurulacağına, nasıl indireceğinize veya nasıl kullanacağınıza, aşşagıdaki videoyu izleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz.







Aslında çok basit arkadaşlar, Fakat bazı kardeşlerimiz bu işlerde yeni olduğu için kullanmasını bilmeyebilir. Bu yüzden sizler için video sayesinde iyice kolaylaştırdık arkadaşlar.


Birdahaki yayınımızda görüşmek hepiniz kendinize çok iyi bakın üzere hoşçakalın !



İNGİLİZCE ÇEVİRİ :


Make Your Daughter Voice Your Voice With Voice Changer Program?


Welcome all of you to our new post, in this post I'll show you how to make your voice girl voice. But please don't use this girl voice for illegal business, the penalty for Internet fraud is 4 to 10 years in prison. In addition to the imprisonment, a judicial fine of at least 2 times the amount defrauded is also imposed. Usually we use these kinds of things to joke and have fun with our friends, even some brothers and sisters beautifully troll their friends in the lobby in Pubg: D can be added to games like this, this is done in many games.


But some malicious people can go out of these purposes and swindle people on Facebook. Not only Facebook, they do this on many platforms. This is a crime, as I mentioned above, they have severe penalties. You have an obligation to pay twice the money you have defrauded, and you have the possibility of being in prison from 4 to 10 years. PLEASE USE IT FOR JOKE.


Anyway, let's pass here guys without further ado. So how do we make our voices girl voices?


https://lnkload.com/2sScW You can download the application from this link. Also, how to set it up, how to download it or how to use it, you can do it by watching the video below.


Actually, very simple friends, But some of our brothers and sisters may not know how to use it because they are new to these jobs. That's why we made it easy for you guys.

See you in our next article!



Sesimizi nasıl kız sesi yaparız, sesimizi kız sesi yapma, kız sesi programı, kız sesi yapma programı, telefondan kız sesi, telefondan kız sesi nasıl yapılır, telefondan kız sesi yapma uygulaması, sesimizi nasıl kız sesi yaparız.



Daha yeni Daha eski