Yemek Sepeti İndirim Kodu

 Yemek Sepeti İndirim Kodu

Yeni yayınımıza hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar, bu yayınımızda sizlere Yemek Sepetinden nasıl indirimli şekilde yemek veya market ürünü & eşyası sipariş edebilirsiniz bunun hakkında konuşup, sizlere nasıl bedava denecek kadar bir fiyata sipariş verebileceğinizden bahsedeceğiz ...


Öncelikle ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum, İsterseniz aşağıdaki videoyu izleyerek te yapabilirsiniz. Aşağıdaki videoda Detaylı şekilde anlatılmakta olup rahat bir şekilde indirimli şekilde yemeğinizi veya istediğiniz bir ürünü sipariş edebilirsiniz..

VİDEO ÇALIŞMAZSA BURAYA TIKLAYARAK VİDEOYA GİDEBİLİRSİNİZ !!


Öncelikle ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum, İsterseniz yukarıdaki videoyu izleyerek te yapabilirsiniz. Aşağıdaki videoda Detaylı şekilde anlatılmakta olup rahat bir şekilde indirimli şekilde yemeğinizi veya istediğiniz bir ürünü sipariş edebilirsiniz..

VİDEO ÇALIŞMAZSA BURAYA TIKLAYARAK VİDEOYA GİDEBİLİRSİNİZ !!


Bildiğiniz gibi son zamanlarda pandemi sürecine girdik ve bu pandemi sürecinde internete bağımlı hale geldik.. Bu korona virüs ( Covid-19 ) sürecinde yiyecek, içecek, kıyafet vb. her şeyimizi internet üzerinden sipariş vermeye başladık. Yani kısacası söylemek gerekirse internete bağımlı hale geldik ve bütün ihtiyaçlarımızı internet üzerinden sipariş vermeye başladık...

İnternete bağımlı hale geldiğimiz bu süreçte birçok kişi alınan bu ürünleri nasıl indirimli şekilde alabileceğini araştırdı, ve çoğu kişi sonuca malesef ulaşamadı..

Bu süreçte sizler için yaptığımız araştırmalar sonucunda bulduğumuz kodları sizinle paylaşacağız..




UYARI !

Öncelikle sizlere birkaç uyarıda bulunacağım, bu uyarılarıma uymazsanız malesef ki kampanyadan faydalanamazsınız.

  • Kampanyaya katılım sağlayabilmek için Yemek Sepetinden ilk defa yemek siparişi vermeniz gerekmektedir, aksi taktirde bu kampanyaya katılım sağlayamazsınız fakat sizlere güzel bir çözüm önerisinde bulunmak istiyorum, evinizde Yemek Sepeti uygulamasını daha önce indirmemiş ve kullanmamış bir kişi var ise o kişinin telefon numarası üzerine yeni bir hesap oluşturup kodu o numaralı hesapta kullanabilirsiniz.. Afiyet olsun :)
  • Kampanyaya katılım sağlayabilmek için 30 TL ve üzerinde alışveriş yapmanız gerekmektedir.. Arkadaşlar zaten kod 20 TL indirim uyguluyor, 30 TL Bir yemek siparişi verirseniz 10 TL ödemek durumundasınız bu da sizin için çok iyi bir fırsat..
  • Eğer siparişinizi restorandan kaynaklı veya sizden kaynaklı ( kusurun kimde olduğu fark etmiyor ) iptal ederseniz indirim kodunuz yanacaktır, ve o kodu kullanmak için yeni bir hesap açmanız gerekmektedir o yüzden sipariş ettiğiniz yemeği iptal etmeyiniz.. Eğer restoran iptal eder ise Yemek Sepeti müşteri temsilcisi ( Yemek Sepeti Canlı Destek ) ile iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum, sorununuzu çözmeye çalışacaklardır..




YEMEK SEPETİ İNDİRİM KODUNU NASIL KULLANABİLİRİM ?

Öncelikle sipariş etmek istediğiniz yemeğe giriniz ve istediğiniz çeşitleri seçip sepetinize ekleyiniz ( 30 TL alt limiti geçmeniz gerekiyor ) sepetinize ekledikten sonra sepetinize giriniz ve ardından sağ üst köşede indirim kodu bölümü bulunmaktadır oraya tıklıyoruz, tıkladıktan sonra ise o kısma aşağıdaki kodu yazıyoruz ve TAMAM a tıklıyoruz, tıkladıktan sonra kodumuz uygulanması lazım, lütfen doğru yazdığınızdan emin olunuz.. Ve ardından adres bilgilerinizi ve kart bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir, girdikten sonra ise siparişimi onayla diyorsunuz ve siparişiniz evinize geliyor... Afiyet olsun :)





YEMEK SEPETİ İNDİRİM KODU NEDİR ?

Evet arkadaşlar şimdi işin final kısmına geldik, Yemek Sepeti indirim kodu nedir ? ve Sepetimize gireceğimiz indirim kodu nedir ? bu sorularınızı cevaplayacağım.

Öncelikle Sizlere Kodu vereyim; Kodumuz " YEMEK20 " 

Boşluksuz bir şekilde indirim kodumuzu kupon kodu bölümüne giriyoruz ve indirimli şekilde yemeğimizi yiyoruz :)

İndirim kodu nedir ? : Yemek, market, giyim vb. internet alışverişlerimizde markaların satışlarını arttırmak ve reklam için ürünlerini daha da ucuza vermesidir aslında, fakat bu indirim kodları malesef ki herkes tarafından bilinemiyor.. Bu yüzden ben de sizlere bunları öğretmekteyim..




Bir sonraki yayınımız & yazımız'da görüşmek üzere Hepiniz kendinize çok iyi bakın hoşça kalın <3

Bizi İnstagram'dan Takip etmeyi Unutmayınız : TIKLA

Bizi YouTube'dan Takip etmeyi ve Abone Olmayı Unutmayınız : TIKLA

Daha yeni Daha eski