Fake İnstagram Hesap Sahibi Nasıl Bulunur?

 Merhaba arkadaşlar yayınımıza Hoşgeldiniz, Bu yayınımızda Sizlere Fake İnstagram hesap sahipleri nasıl bulunur? ve fake hesap sahipleri genelde kimler oluyor bu konuda sizlere bilgiler verip kim olduğunu bulmaya çalışacağız..

Öncelikle bu yayınımız yerine aşağıdan detaylı şekilde anlatılan videomuza gidebilirsiniz, Video çalışmazsa BURAYA Tıklayarak gidebilirsiniz..






FAKE HESAP SAHİPLERİ GENELDE KİMLER OLUR?

Aslında fake hesaptan sizlere yazan kişiler rastgele yazmazlar, bu tarz kişiler akrabalarınız veya çevrenizdeki kişilerden birileridir, o yüzden her zaman bu kişiyi çevrenizde aramanızda yarar var, birazdan sizlere birden fazla taktik göstereceğim bu tatikler sayesinde o kişiyi bulabilirsiniz fakat malesef ki şu şekilde bir durum var, eğer ünlü bir kişi iseniz veya fazla bir kitleniz varsa o kişiyi bulmanız durumu imkansızlaştırır ama zaten bu tarz kişi iseniz DM Kutunuz dolu olduğu için büyük ihtimal ile takmazsınız o yüzden bu ihtimali devre dışı bırakıyoruz ve konumuza geri dönüyoruz..




FAKE HESAPTAN YAZAN KİŞİ HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLABİLİRMİYİM ?

Tabiki de şikayetçi olabilirsiniz, fakat İnstagram üzerinde fake hesap gerçek bilgilerini girmez ise emniyet tarafından ulaşılamaz. İnstagram kimlik bilgilerini, ip adreslerini ve mail adresini Türkiye makamlarına çocuk istismarı suçu, organ ticareti, insan kaçakçılığı gibi suçlar hariç vermez, ve bu tarz bilgiler fake hesap'ta olsa instagram tarafından gizli kalır..




İNSTAGRAM FAKE HESAPTAN YAZMA'NIN CEZASI NEDİR?

Birçok kişi para cezası sanıyor fakat para cezası haricinde hapis istemi ilede yargılanabilir.

Madde 123- (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.

Sonuç olarak kişi fake hesap ile sizin huzurunuzu bozuyor & rahatsız ediyor, ve bu da TCK Madde 123 suçunu işlemiş oluyor.




FAKE HESAPTAN YAZAN KİŞİLERİ NASIL BULABİLİRİM

Aslında arkadaşlar bu kısmı videoda izleseniz daha sağlıklı olabilir, tekrardan söylemekte yarar var yukarıdaki videoya tıklayarak videoya gidebilirsiniz. şimdi nasıl bulabilirsiniz onun hakkında konuşalım.

Arkadaşlar öncelikle Instagram'da şifremi unuttum kısmına giriyorsunuz girdikten sonra fake hesabın kullanıcı adını oraya giriyorsunuz ve şifremi unuttum diyorsunuz. Şifremi unuttum dedikten sonra ise orada kişinin telefon numarasına SMS gönderme veya Gmail adresine kod gönderme diye İki seçenek geliyor Ardından telefon numarasına SMS gönderme kısmına tıklıyorsunuz.. Tıkladıktan sonra ise karşınıza fake hesabın sahibinin numarasının son 2 rakamı ve başında da 0 555 ve benzeri yerlerin numarası geliyor Siz burada son iki rakamına önem göstereceksiniz. Son iki rakamını aklınızda tutun rehberinize giriyorsunuz rehberinize girdikten sonra son iki rakamını tuş takımınıza yazıyorsunuz mesela 55 diyelim. Rehberinizdeki son 2 sayısı 55 le kim bitiyorsa O kişilere bakıyoruz, ve muhtemelen aradığınız kişiyi rehberinizde bulabilirsiniz..

Unutmayın ki sizi tanımayan bir kişi gelip te sizi rahatsız etmez o yüzden mutlaka o kişileri yanınızda arayın :)


Fakat burada ufak bir uyarı yapmam da fayda var, fake hesap ta olsa lütfen sadece deneme maksatlı 1 defa sms atın.. Rahatsız etmek amacı ile kimseye sms veya mailine kod göndermeyin aksi taktirde siz de suç işlemiş olursunuz ve her suçun bir cezası vardır..




Bundan sonraki yayınımızda görüşmek üzere Hepiniz kendinize çok iyi bakın <3

Beni İnstagram'dan Takip etmeyi Unutmayınız : TIKLA


İnstagram fake hesap sahipleri nasıl bulunur, instagram fake hesabın kim olduğunu bulma, instagram fake hesabın kime ait olduğunu bulma, fake hesabın sahibini bulma, fake hesabın sahibi nasıl bulunur,



Daha yeni Daha eski