Bu fiyata telefon mu olur! Apple çok abarttı! İşte iPhone 13 Fiyatı!

Bu fiyata telefon mu olur! Apple çok abarttı! İşte iPhone 13 Fiyatı!


iPhone’un önümüzdeki günlerde çıkacağı yeni serisi olan iPhone 13 Telefonu fiyatı sızdırıldı. Bu fiyata telefon mu olur mu dedirtti!

Günler geçmiyor ki yeni çıkacak olan iPhone serisine dair bir sızıntı daha olmasın. Son gelen bilgiler Apple’ın yeni amiral gemisi modelinin fiyatını gözler önüne sermektedir.

Apple şu sıralar çok sıkı bir şekilde yeni iPhone modeli üzerinde çalışmaktadır. Cupertino merkezli Apple şirketi bu yılın son aylarında iPhone 13 modellerini tanıtıma sunacak..


Şuana kadar sızdırılan bilgilere göre iPhone 13 serisi kasa tasarımı itibariyle iPhone 12 serisini benzetecek. Fakat telefonun ön kısmında yani ön panelde önemli bir değişime gidecek.


iPhone severlerin çok uzun süredir beklemiş olduğu minimal çentik tasarımı nihayet iPhone 13 ile kullanıma sunulacak. Apple yeni nesil iPhone modelinde ön kamera ve Face ID sensörünün yer aldığı çentik kısmını önemli derecede küçültecek..


Peki gelelim asıl konuya, bu işlemlerin kullanıcıya maliyeti ne kadar olacak? Apple tarafından bakıldığında çok bir maliyet yok olarak görülüyor. Ama sızdırılan bilgilere göre Apple iPhone 13 Pro Max’in etiketi için 1700 dolara yakın bir fiyat düşünüyormuş. Elbette bu telefonun en üst depolama alanına sahip versiyonu için geçerli.


Bu telefonun Türkiyedeki fiyatı ne kadar olur? Açıkçası söz konusu Android tarafında bir üretici olsaydı direkt olarak 10 veya 11 ile çarpmamız yeterli olacaktı. Fakat söz konusu Apple olduğunda 10 ya da 11 ile çarpmak pek de doğru sonuç vermez.

Bu sebeple Apple'ın yeni çıkartacağı iPhone 13 telefonun Türkiyedeki fiyatının 20.000 TL’yi aşması bizleri çok da fazla şaşırtmayacak.

Daha yeni Daha eski