Trendyol Alışveriş Sitesi Herkese 100TL Dağıtıyor! Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası Detayları;





Son zamanların en popüler Alışveriş sitelerinden olan Trendyol, Mega Eylül kampanyası için düzenlemiş olduğu Trendyol Paylaş Kazan Kampanyasında kullanıcılarına para ödülü dağıtmaya devam ediyor!! İşte Detaylar...

Koronavirüs sürecinde olmazsa olmazımız olan İnternetten alışveriş, oldukça artmış durumda. Bu denli alışveriş sıklığı olduğu zamanlarda Markalar birbirleri ile yarışmak için kampanya ve indirimler düzenlemekte. Trendyol alışveriş uygulaması ise bu yarışta Mega Eylül kampanyasının, Paylaş Kazan kampanyası ile devam ediyor. Kullanıcıların oldukça sevdiği ve bu kampanyadan para kazanabildiği bir etkinlik olan paylaş kazan kampanyasında, Kullanıcılar uygulamaya arkadaşlarını davet ederek para kazanıyorlar.

Kullanıcılar ise davet karşılığı Trendyol İndirim Kuponu kazanıyor, Trendyol İndirim kuponunu aynı Trendyol indirim kodu gibi kullanabiliyorlar. Bu indirim kuponları sayesinde Trendyol mobil uygulamasından indirimli hatta ücretsiz şekilde ürün alabilmekteler.

Alışveriş çılgınlarının ve Alışveriş sevenlerinin de bu tarz Trendyol kampanyalarından kullanıcılar 25TL , 50TL , 100TL ve Çeşitli diğer indirim kod ve indirim kuponlarını kazanabiliyorlar.

Kampanyanın tam tarihini ve nasıl yapılacağı hakkında yukarıdaki videoyu izleyebilir ve kampanyaya katılabilirsiniz. Yukarıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayarak videoya gidebilirsiniz.



 Ayrıca içerisinde Trendyol , N11 , Hepsiburada , Gittigidiyor , Aliexpress , Defaco , Koton , vb. Onlarca en popüler sitelerin bulunduğu Efsane İndirim Kodlarına https://bit.ly/tümindirimkodları bu linkten ulaşabilirsiniz.



Daha yeni Daha eski