Telefondan Sadece Yazı Yazarak İnternetten Para Kazanma!

 
Merhaba arkadaşlar yayınımıza Hoş geldiniz, Bu yayınımızda Sizlere telefondan İnternetten nasıl para kazanabilir onu göstereceğim, bu yöntem sayesinde sadece yazı yazarak internetten çok kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. 

Peki bunu nasıl yapabilirsiniz şimdi detaylarını gideceğiz, bu arada Aşağıdaki videoya giderek bunların hepsini videoda basit bir şekilde öğrenebilirsiniz.. Bütün bilgileri videoda anlattık İstemezseniz de şimdi anlatacağız zaten..

Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayın..





Eğer yazıyı tam olarak anlamazsanız yukarıda verdiğimiz videoda çok detaylı şekilde izleyebilirsiniz... evet şimdi telefonundan yazı yazarak internetten nasıl para kazanabiliriz ona geçelim.


YAZI YAZARAK İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR ?

Aslında buna sadece yazı demeyelim bir bakımdan bu işe başlarsanız siz artık bir blogger oluyorsunuz yani yazar oluyorsunuz, yöntemimiz şu şekilde, öncelikle sizlere 1 adet site kuracagız daha doğrusu blog, ardından burada siz yazı yazarak para kazanacaksınız, fakat bazı arkadaşların akılları'na bir sürü soru gelmiştir gelin şimdi o sorularınızın cevabını verelim :)


BLOGGER SİTE AÇMAK İÇİN YAZILIM BİLMEM GEREKİR Mİ?

Aslında bazı şeyler için bilmeniz daha iyi olacaktır fakat herhangi bir yazılım bilmenize gerek yoktur, çünkü blogger sizlere hazır temalar sunmaktadır bu sayede kodlama yapmanıza gerek yoktur fakat kendiniz farklı bir tema kodlamak isterseniz burada yazılım bilme ihtiyacı duyacaksınız..


BLOGGER SİTE'Sİ AÇMAK ÜCRETLİ Mİ?

Hayır, Blogger sitesi açmak tamamen ücretsizdir. Domain almak isterseniz almak istediğiniz domain şirketine yıllık ücret ödemeniz gerekir fakat onun harici blogspot.com domainleri tamamen ücretsizdir.


BLOGGGER SİTESİ NASIL AÇILIR ?

Evet şimdi geldik işin asıl yani esas kısmına, Öncelikle blogger.com adresine gidiyoruz. Bu arada bu işlemi ister telefondan ister bilgisayardan yapabiliyorsunuz herhangi bir sorun yok, ardından sağ üst tarafta oturum aç kısmını göreceksiniz orada google hesabınızla oturum açmanız gereklidir, bu arada hangi hesabınız ile oturum açtığınızı aklınızda tutun ki bir dahaki girdiğinizde unutmayın.


BLOGGER SİTESİNDEN NE KADAR KAZANIRIM ?

Öncelikle bu tamamen sizlerin konseptine göre değişiklilik gösterebilir, hatta bilir değil direk konseptinize göre değişiklilik gösterecektir fakat Bir Blogger Sitesinin Aylık Trafik Sayısına Göre Ortalama Geliri Günde 500 - 1.000 kişinin tıklayıp ziyaret ettiği blog sitesi ayda 500 - 1000 TL arası gelir elde ediyor. Günde 1.000 - 3.000 kişinin tıklayıp ziyaret ettiği blog sitesi ise ayda ortalama 1.500 - 3.000 TL arasında gelir elde edebilmektedir. Öncelikle sizlere bazı örnekler vermek istiyorum bu örnekler sayesinde dahada bu konuya hakim olabilirsiniz.

Örnek veriyorum; Elimizde mesela webhocan.com sitesi olsun.


Bu sitenin aylık 5000 tıklanması var diyelim, yıllık 150 bin tıklanma ediyor. yıllık olarak gelir hesaplaması yapacağız. ( Örneklendirme tamamen Adsense aracılığı ile yapılmış ve tahmini tutarlardır fakat genel olarak doğru çıkmaktadır )

Eğer bu site Finans Sitesi olursa 150 Bin Tıklanmaya Alacağı Yıllık Gelir "35.710 Dolar"

Eğer bu site Alışveriş Sitesi olursa 150 Bin Tıklanmaya Alacağı Yıllık Gelir "14.141 Dolar"

Eğer bu site Eğitim Sitesi olursa 150 Bin Tıklanmaya Alacağı Yıllık Gelir "8950 Dolar"

Eğer bu site Yemek Sitesi olursa 150 Bin Tıklanmaya Alacağı Yıllık Gelir "9134 Dolar"

Eğer bu site Makyaj Sitesi olursa 150 Bin Tıklanmaya Alacağı Yıllık Gelir "12.692 Dolar"

Eğer bu site Spor Sitesi olursa 150 Bin Tıklanmaya Alacağı Yıllık Gelir "4787 Dolar"

Eğer bu site Haber Sitesi olursa 150 Bin Tıklanmaya Alacağı Yıllık Gelir "3668 Dolar"


Yukarıda da gördüğünüz gibi Finans Katagorisi açık ara fark ile önde blogger sitemizi kurarken bunları göz önünde bulundurunuz ve ona göre sitenizi kurup yayın paylaşmaya başlayabilirsiniz..


Bundan sonraki yayınımızda görüşmek üzere Hepiniz kendinize çok iyi bakın <3

Beni İnstagram'dan Takip etmeyi Unutmayınız : TIKLA




Daha yeni Daha eski