İnternetten Para Kazanma Yolları! - İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim? ( 10 YÖNTEM )

İNTERNETTEN PARA KAZANMA! ( 10 YÖNTEM )



Blog Açıp, Yazı Yazarak 

Yanlış duymadınız arkadaşlar! Sadece yazı yazarak internetten aylık 1.000 - 50.000 civarı para kazanabilirsiniz. Bu rakamların size zor geldiğini hatta imkansız gibi geldiğini sanabilirsiniz, ancak şunu anlamanızı isterim ki Türkiye de bu şekilde blog yazarak bu rakamlardan daha da fazla para kazanan kişiler mevcut. İlk zamanlarda tabi ki de kazancınız çok az olacak ancak pes etmez devam ederseniz ve bloğunuza daha da fazla ziyaretçi çekmeye devam ederseniz bu rakam gittikçe artacaktır.

TELEFONDAN Blog Açma ve daha fazlası için BURAYA  Tıklayabilirsiniz.




Youtube ile Para Kazanma


Tartışmasız ve rakipsiz olarak söylüyorum ki dünyanın en büyük ve en iyi video barındırma ve video izleme sitesi & uygulaması olan Youtube ile internet üzerinden gelir elde edebilmek oldukça kolay. Youtube’dan para kazanmanın en çok denenen yolu ise içerik üreterek yani video çekerek para kazanma yöntemidir. Bu yöntemde Youtube ziyaretçileri tarafından izlenecek videolar üretirsiniz ve videolarınızın içinde reklam yayınlayarak izleyici sayınıza göre internetten para kazanabilirsiniz. Reklamlar ise yine Google'un Reklam servisi olan Adsense platformu aracılığı ile gösterilmektedir. Videonuzun başında veya ortalarında gösterilen reklamlar, izlenme ve tıklama başına gelir elde etmenizi sağlamaktadır. Ayrıca reklam izlememek için Youtube Premium üyesi olan ziyaretçilerin izlemelerinden de pay almaktasınız. Ancak YouTuber (Youtube içerik üreticisi) olarak para kazanabilmeniz için, kanalınızın minimum 1000 takipçi sayısına ve son 12 ay içinde 4000 saat video izlenme süresini tamamlamış olması gerekiyor.

Youtube ile para kazanmanın bir diğer yolu da “sponsor geliri elde ederek para kazanma” yoludur. Bu yolda; Youtube reklamlarına ek olarak video içerisine sponsor şirket veya kişilerin reklamlarını manuel olarak ekleyebilirsiniz. Kanalınıza veya videonuza sponsor olan kişileri kendiniz bulabilirsiniz. Ayrıca bu işlerle uğraşan ajanslara da başvurabilirsiniz. Elbette izlenme sayılarınızın sponsor olmak isteyen kişileri cezbetmesi gerekiyor.

Eğer çok yüksek izlenme sayılarına ulaşacak fikirleriniz yoksa, ürün inceleme videoları yayınlayarak da Youtube üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. İnternet üzerinde herhangi bir ürün ile alakalı arama yapan kişilere, o ürünün kullanımı ile alakalı videolar göstererek; ayrıca ürün satışı da yapabilirsiniz.


ÜCRETSİZ ŞEKİLDE YOUTUBE EĞİTİMLERİNE KATILMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.




Twitch Kanalı Açmak

Son yıllarda Hızlı bir yükselişe geçen canlı yayın platformu olan Twitch, internetten para kazanmanıza olanak sağlamaktadır. Sizlerde bir Twitch kanalı açabilirsiniz, platform üzerinden canlı yayın açabilirsiniz ve internetten para kazana bilirsiniz. Twitch platformunda reklam gösterimi yaparak veya izleyiciler tarafından bağış alarak internetten para kazanabilirsiniz.




Udemy Üzerinden Eğitim Vermek

Eğitimini detaylı bir şekilde aldığınız ve başarılı olduğunuzu düşündüğünüz konular varsa, internette adını duyuran ve sıkça ismini duyduğumuz Online Eğitim Platformu Udemy üzerinden ücretli bir şekilde insanlara eğitim verebilirsiniz. Udemy, uzman olduğunuz bir konuda hazırladığınız eğitim videolarını yükleyip internetten para kazanabileceğiniz online bir eğitim platformudur.


Google Adsense

İnternet üzerinden para kazanmak isteyen kişilerin başvurduğu ilk yöntem,  kesinlikle Google Adsense ile para kazanma yöntemidir. Bu yöntemi de kısaca anlatmak gerekirse, siz bir web sitesi veya blog sitesi yaparsınız ve sitenizde reklam gösterecek firma, marka ve şirketleri Google Adsense bulur. Daha doğrusu Google Adwords servisi üzerinden reklam veren müşterilere, sizin gibi birçok web sayfasında reklam gösterimi teklif ediyor. Google Adsense, sitenizde gösterilen reklamlara gerçek kişiler tarafından yapılan tıklamalar neticesinde %68 oranında komisyon öder. “Gerçek kişiler” ibaresinin altını özellikle çizdik, çünkü kötü niyetli olarak yapılan tıklama manipülasyonları Google tarafından en geç 24 saat içinde anlaşılmaktadır. Neticesinde de Adsense hesabınıza kısıtlama getirilip veya komple kapatılıp ödemeniz yapılmamaktadır.

Adsense servisinin en büyük avantajı ise site sahibinin reklam veren müşteri bulmak için ayıracağı zamanı ortadan kaldırmasıdır ve zaman kaybını önler. Zira siz sadece içeriğinizi geliştirmeye odaklanıyorsunuz bu sırada Google da size para kazandırma ihtimali olan reklamları sitenizde gösteriyor.

Sistemin en büyük dezavantajı ise (özellikle Türkçe içerikli sitelerde) tıklama başı gelirin oldukça düşük olmasıdır. Bu durumun sebebi ise (maalesef) ülkemizdeki sitelerin içerik bakımından kaliteli olmaması ve Türk reklam verenlerin daha düşük fiyatlı reklam ücreti ödemesidir. Evet, doğru duydunuz. Google reklamlarında tıklama başı ödenecek maliyet, reklam veren müşteri tarafından belirleniyor. Herhangi bir reklamın bedeli açık arttırma usulü ile reklam verenlerce tayin edilir. Eğer siteniz kaliteli içeriğe sahipse, reklam verenler sitenizde reklam göstermek için ihale bedelini arttırır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.




İnstagram Hesabı Açmak

Diğer yöntemlere göre biraz daha basit olduğu düşünülen bir diğer internetten para kazanma yöntemi ise bir instagram hesabı açmak. instagram, günümüzde büyük kitlelere ulaşabilen kullanıcıların internetten kazanç sağladığı bir platformdur. Eğer sizde instagram'da belli bir kitle yani belli bir takipçiye sahipseniz, reklam alabilir ve ayda 3.000 TL ile 10.000 TL arası kazanç elde edebilirsiniz. İnstagram'da içerik üreten ve büyük kitlelere ulaşabilen hesapların internetten para kazanmamaları imkansız gibi görünmektedir.

BURAYA Tıklayarak Detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.




Çeviri Yapmak

İleri derece profesyonel ve doğru bir şekilde çeviri yapabilecek seviye de yabancı dil bilgisine sahipseniz, kolaylıkla internetten para kazanabilirsiniz. Dil bilginiz sayesinde makale vb. şeyleri farklı dillere çevirebilir veya danışmanlık hizmeti vererek internetten para kazanabilirsiniz. Çeviri yaparak internetten para kazanan kişilerin aylık kazançları belirsizdir, fakat tamamen sizin çeviri yaptığınız kişi ve sayılara bağlıdır.


Web Sitesi Yaparak Para Kazanma

İnternet sitesi kodlayarak internetten para kazanabilirsiniz. Sıfırdan başlayarak yazılım öğrenebilirsiniz ya da WordPress, Joomla gibi içerik yönetim sistemleriyle kurulumlar yapabilirsiniz. Hemen hemen tüm işletmeler ve kişiler internette sitelerini yapmaya başladı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ..

Editörlük Yaparak Para Kazanma

"İnternet üzerinden para kazanmanın en zor yolu nedir?" sorusuna cevap vermek için eklediğimiz bu internetten para kazanma yolu, ciddi anlamda uzmanlık isteyen ve vakit alan bir yöntemdir. Günler, hatta geceler boyunca yapılan araştırmaların neticesinde çıkarılan kaliteli içerikleri; web sitesi sahiplerine satarak kazanç elde etmeye dayanan bir yöntemdir.

Bu yöntemle internetten para kazanma gibi bi hedefiniz varsa, uzman olduğunuz ve yazmaktan sıkılmadığınız konulara yönelmenizi tavsiye ederiz. Yazdığınız makaleleri satmak için ise bu işe aracı olan web sitelerini kullanabileceğiniz gibi, içerik ihtiyacı olan site sahiplerine de ulaşmayı deneyebilirsiniz.




Link Kısaltarak Para Kazanma

Bu yönteme internetten para kazanma yöntemi demek yerine, internetten harçlık elde etme yöntemi demek daha iyi olacaktır.. Zira binlerce etkileşime düşük gelirler elde edeceğiniz bu metot; program indirme linkleri paylaşımında bir miktar para kazanmanızı sağlayabilir. Ancak çok izlenen Youtube videoları altında verilen bağlantılarda ya da çok okunan bir yazı içerisinde mutlaka tıklanacak bir linkte kullanılır ise kazançlar tatmin edici oluyor..

LİNK KISALTARAK NASIL PARA KAZANILACAĞINI ÖGRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.


İnstagram hesabımız : https://www.instagram.com/kezzapks/


Daha yeni Daha eski