A Haber'in pabucu dama atıldı! İşte hükümetin yeni gözde kanalları!!

 A Haber'in pabucu dama atıldı! İşte hükümetin yeni gözde kanalları!!




AK Parti Hükümeti En Çok savunan Televizyon kanalı A Haber, Cumhur İttifakı çıkar siyasetine kurban gitti. Hükümetin yeni gözde Kanalı Bengü Türk oldu.

Ak Parti iktidarının yanlış hareketlerini gizlemek ve yaptığı hataları süslemek için  yayın yapan Televizyon kanalları arasında da kıyasıya bir mücadele olmakadır. Hükümetin basın ve yayın kuruluşları için ayırdığı pastadan en büyük payı almak isteyen televizyon kanalları,  iktidarı ne kadar daha övebiliriz de bu pastadan daha çok pay alırız kavgasını vermektedir..


AK Parti hükümetinin yılmaz savunucusu A Haber bu konuda akıllara ilk gelen televizyon kanalı olsa da pabucunun iktidar tarafından dama atıldığı görüldü.


EN BÜYÜK PAYI BENGÜ TÜRK ALDI

Sosyal Medya üzerinden dikkat çekici bilgiler ve analizler yayınlayan “Raporlar” sayfası son paylaşımında “Kamu bankaları en çok hangi TV kanallarına reklam veriyor?” sorusuna cevap verdi. 


Yayınlanan listede Bengü Türk’ün 1. sırada olması dikkatlerden kaçmadı.



Cumhur İttifakı’nın ortaklarından birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakınlığıyla bilinen Bengü Türk kanalının  “Kamu bankaları en çok reklam verdiği TV kanalı olması” AK Parti’yi koşulsuz ve şartsız sürekli destekleyen A Haber’in yöneticilerini üzeceğe benziyor.


Kulislerde ise Bengü Türk’e pastadan en büyük payın verilmesinin sebebi olarak MHP’nin Cumhur İttifakı bağının koparmaması için olduğu söylenmektedir. Son yapılan anketlerde çok büyük bir oy kaybı yaşadığı gözlemlenen AK Parti’nin MHP’nin desteğini de kaybetmesi hükümetin sonu anlamına gelebilir


Söz konusu olan raporda kamu bankalarından hiç reklam almayan TV Kanallarına da yer verildi. Bu Kanallar arasında Tv5, FOX, Halk Tv, KRT olarak sıralanmaktadır.

Daha yeni Daha eski