Şeyma Subaşı Evleniyor! Şeyma Subaşı: Çok heyecanlıyım aşkım!

 Şeyma Subaşı Evleniyor! Şeyma Subaşı: Çok heyecanlıyım aşkım!


Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ayda evlilik teklifini kabul ettiği Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin doğum günü için güzel bir mesaj paylaştı



Şeyma Subaşı, yaklaşık 1 yıldır beraber olduğu Mısırlı iş adamı Mohammed Al Saloussi'den evlilik teklifi almıştı, ve sevgilisine olumlu yönde Evet yanıtını vermişti.



Nikah masasına oturmak için gün sayan 30 yaşındaki Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin doğum gününü duygusal bir mesaj ve aşk dolu fotoğraflarla Sosyal medya üzerinden kutladı.


Mısırlı iş adamı Mohammed Al Saloussi olan Sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını da paylaşan Şeyma Subaşı ayrıca şu ifadeleri de kullandı:

"Senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez... Aile olmak için sabırsızlanıyorum. Harika bir koca ve baba olmanı izlemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte paylaşacağımız gelecek için çok heyecanlıyım aşkım."




115 BİN TL NAFAKA KESİLECEK

Şeyma Subaşı, 2017'de evlendiği Acun Ilıcalı'dan bildiğiniz üzere bir yıl sonra boşanmıştı. Şeyma Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, kızı Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeniyor. O dönem yapılan protokole göre, Şeyma Subaşı, nikah masasına oturduğunda 115 bin TL'lik nafakayı alamayacak.




"HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

Şeyma Subaşı ilişkisi hakkında, "Bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.





"MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"


Evlilik kararıyla ilgili kızı olan Melisa'nın görüşlerini de anlatan Şeyma Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" demişti.







Daha yeni Daha eski