Bitcoin Ne Kadar? Kaç TL? 21 Ekim Perşembe Kripto Para Piyasalarında Son Durum

 Bitcoin Ne Kadar? Bitcoin Kaç TL? 21 Ekim Perşembe Kripto Para Piyasalarında Son Durum

bitcoin, bitcoin yorum, bitcoin ne kadar, bitcoin kaç tl, bitcoin güvenilir mi, bitcoin nereden alınır, bitcoin satın al, kripto para, kripto para ne kadar, kripto paralar, kripto para piyasası, bitcoin tl, bitcoin dolar, bitcoin euro,


Bitcoin Nedir?

Son zamanlarda birçok ülkede, hatta bütün dünyada popüler hale gelen Bitcoin, herhangi bir banka, kuruluş, vb. ile ilişkisi olmayan elektronik bir para birimi. Virgülden sonra 100 milyon basamağa kadar birimlere ayrılabilir. Bir diğer yandan ise Derin Ağda en fazla kullanılan para birimi olarak bilinmekte. Bu tarz bilgiler için Finans kategorimize göz atabilirsiniz.


Bitcoin Güvenilir mi?

Her ne kadar bitcoin'i tüm dünyada uzmanlar, yatırımcılar ve normal kişiler alsa da herhangi bir resmi bankaya veya resmi kuruluşa bağlı olmadığı için güvenilir diyemeyiz fakat şu ana kadar Bitcoin'den dolandırılan kişiye rastlanmamıştır.

( Lütfen bitcoin almış olduğunuz borsaya dikkat ediniz. Bitcoin'den dolandırılmazsınız fakat bitcoin satın almış olduğunuz borsa bilinen ve güvenilir bir yer değilse dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek.




Hangi Kripto Para Borsasından Bitcoin Almalıyım? Hangi Borsa Daha iyi?

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte; Dünyanın en iyi Bitcoin alabileceğimiz güvenilir site Binance'dir. Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Binance, 2017 yılından günümüze kadar hizmet vermekte. Para yatırma ve çekme ücretlerinde ücret alınmıyor yani tamamen ücretsiz, Bedava bir şekilde TRY Yükleyebilirsiniz.

Binance'ye kayıt olmak isterseniz buradan gidebilirsiniz. Kayıt olduktan sonra istediğiniz kripto para alım satım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Şimdi gelelim birçok yatırımcının ve insanların merak ettiği soruya, Bitcoin ne kadar? Bitcoin Kaç TL? Bitcoin Kaç Dolar? cevabını verelim.

Bitcoin, Şu anda Piyasalarda 596.000 TL den işlem görmektedir.

Bitcoin, Şu anda Piyasalarda 64.994 Dolar dan işlem görmektedir.


Yukarıdaki yazımızda ve sitemizde yazılan herhangi bir yazı yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgi ve eğitim verilme amacı için yazılmış olup herhangi bir zararınızdan tamamı ile siz sorumlusunuz. Lütfen bunun bilincinde olarak yazımızdan sonra yatırımınızı ona göre yapınız. Herkese kolaylıklar dileriz.

Bu tarz Finans ile ilgili konulara göz atmak isterseniz Mutlak Bilgiler sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Dolar ve Euro Kategorilerine göz atabilirsiniz.

Kezzap ks Sitemize, Yemek Tarifi Sitemize, Eğitim Sitemize, Bilgi Sitemize, Haber Sitemize, Kilo Verme Sitemize, Spor ve Sağlık Sitemize göz atmayı unutmayınız.


Daha yeni Daha eski