KEZZAP KS KİMDİR? KEZZAP KS KAÇ YAŞINDA? KEZZAP KS NERELİ? KEZZAP KS HAKKINDA HER ŞEY!



Yeni yazımızdan hepinize merhaba arkadaşlar, yazımıza hoş geldiniz.

Bu yazımızda son zamanlarda ismini sosyal medyada sıkça duyduğumuz KEZZAP KS hakkında bilgiler vereceğiz, Şimdi sizleri fazla bekletmeden hemen yazımıza geçelim!



KEZZAP KS KİMDİR?
Gerçek ismi Mustafa Çinkılınç, 12.10.2003 doğumludur, Genç bir Girişimcidir. Mersinde doğmuş ve aslen Elazığlıdır, 2018 yılında lise 2 de okulu bırakıp açık öğretime geçiş yapmıştır. 25 Ocak 2018 yılında YouTube ile sosyal medyaya giriş yapmıştır, 2020 Yılında ise yazılım alanına yönelip Google play store dalında çalışmalar yapmıştır. Ayrıca Haber, Spor, Finans, Yemek vb. dallarda web siteleri kurmuştur ve günümüzde ise siteler güncel şekilde devam etmektedir. 2021 Yılında ise KASVET MEDYA Şirketini kurmuştur, ve 6 kişilik ekip kadrosu ile çalışmaktadır.






KEZZAP KS NERELİ?
KEZZAP KS Doğma büyüme Mersinlidir, Aslen Elazığlıdır.


KEZZAP KS NEREDE YAŞIYOR?
KEZZAP KS Mersinde yaşamaktadır.


KEZZAP KS KAÇ YAŞINDA?
KEZZAP KS 12.10.2003 Doğumlu Olup Günümüzde 18 Yaşındadır.


KEZZAP KS NE İŞLE UĞRAŞIYOR?
KEZZAP KS Aktif olarak Şuanda Google ürün uzmanlığı yapmaktadır, ayrıca Youtuber, Yazılımcı, Uygulama Geliştiricisi, Yazar, e-Spor vb. çeşitli meslek gruplarının becerisine sahiptir.


KEZZAP KS NEDEN KEZZAP İSMİNİ KULLANIYOR?
Whatsapp Sanalı isimli bir sanal bulunmaktadır, O sanalda pek fazla hikayesi ve olayları vardır, KEZZAP Nicki oradan Gelmektedir, KS İse KASVET MEDYA (KASVET'in) Kısaltmasıdır.





KEZZAP KS HAKKINDA DAHADA FAZLA BİLGİ İÇİN : TIKLA

KEZZAP KS İNSTAGRAM HESABI : TIKLA
KEZZAP KS YOUTUBE KANALI : TIKLA
KEZZAP KS RESMİ WEB SİTESİ : TIKLA

KEZZAP KS KİMDİR
KEZZAP KS KİM
KEZZAP KS NERELİ
KEZZAP KS NEREDE YAŞIYOR
KEZZAP KS KAÇ YAŞINDA 
KEZZAP KS NE İŞLE UĞRAŞIYOR
KEZZAP KS NEDEN KEZZAP İSMİNİ KULLANIYOR


kezzap ks, kezzap, kezzap ks kimdir, kezzap ks kim, kezzap ks nereli, kezzap ks kaç yaşında, kezzap ks nerede yaşıyor, kezzap ks ne iş yapıyor, kezzap ks ne işle ugraşıyor, kezzap ks neden kezzap ismini kullanıyor,

Daha yeni Daha eski