Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Çıplak Canlı Yayınlar Sayesinde Tanındı! Şu Sözleri Haberimize Anlattı;

Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Çıplak Canlı Yayınlar Sayesinde Tanındı! Şu Sözleri Haberimize Anlattı;




İstanbul Avcılar'da ikamet eden Şizofren hastası 32 Yaşındaki Fatih, uzun zamandır sosyal medya Platformlarını aktif bir şekilde kullanmaktadır. Ayrıca "Facebook" Uygulamasına yoğun ilgi duyan "Arthur Fatih" isimli kullanıcı, Son zamanlarda Facebook platformlarındaki yaptığı canlı yayınlar ile gündeme geldi. İlk başlarda herkes onun neden canlı yayın yaptığı yönündeki sorularını dile getirdi, fakat kimse cevabını alamadı.

Bir süre sonra Fatih isimli kullanıcı Çıplak Bir şekilde "Duş Alırken" canlı yayın yapmaya başladı. Birçok kişinin onun hakkında ayrı ayrı düşünceleri vardı, fakat biz ise olayı 1. ağızdan dinlemeye karar verdik ve "Arthur Fatih" İsimli Facebook Kullanıcısı ile röpörtaj yaptık işte detaylar;



   NEDEN ÇIPLAK ŞEKİLDE CANLI YAYIN YAPIYORSUNUZ?

- Çıplak şekilde canlı yayın yapmamın tek sebebi var, kız arıyordum.


YAPTIĞINIZ CANLI YAYINLARDAN KIZ BULABİLDİNİZ Mİ ? VE HALA KIZ ARIYORMUSUNUZ?

- Hayır hala bulamadım, evet hala arıyorum balık etli ve iri göğüslü bir bayan ile tanışabilirsem çok memnun olacağım..


ÇIPLAK ŞEKİLDE CANLI YAYIN YAPTIĞINIZ İÇİN PİŞMAN MISINIZ VE ARTIK ÇIPLAK ŞEKİLDE CANLI YAYIN YAPACAK MISINIZ?


- Hayır Pişman değilim, Doktorun bana verdiği ilaçlar sayesinde bilincim düzeldi fakat bir daha çıplak şekilde veya banyo yaparken canlı yayın açmayacağım.


SOSYAL MEDYA'YI BIRAKMAYI HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

- Hayır Bırakmayı düşünmüyorum çünkü sosyal medya kullanmayı seviyorum.

İNSANLAR SİZİN HAKKINIZDA NE DÜŞÜNÜYOR?

- Çoğu kişi beni ruh hastası veya deli olarak görseler de bende kendi psikolojimi bozuk olarak görüyorum.. Ayrıca "İnsanlar sizi kıskanıyor mu" Sorumuza ise; Hayır herkes gibi bir insanım cevabını verdi.

Sorularımızı cevapladığı için "Arthur Fatih" İsimli Kullanıcıya teşekkür ederiz.

Fatih(32 Sosyal medya hesabından şu paylaşımı da dikkat çekti! 

"Bir insanın adı çıkacağına canı çıksın. Bu grupta bayanlara kötü amaçlı yaklaşan en son erkek benim. Dürüst ve duygusalım. Asıl sizinle normal biriymiş gibi konuşan gavatlar cinsi sapıkların amacı sızı yatağa atmak tadınızı alıp ayrılmak. Siz yine beni kötü bilin ama doğrular bu"

Ayrıca Fatih(32) İsimli sosyal medya kullanıcısının paylaştığı şeylere takipçileri oldukça komik bakıyor sizler için birkaç tanesini derledik;

















Hem seveni hem sevmeyeni olan 32 yaşındaki Fatih isimli Sosyal medya kullanıcısı attığı gönderiler ile yüzlerce kişiyi güldürmeyi başarıyor, bazı insanlar onunla dalga da geçse "Takmıyorum" İfadelerini kullanıyor..


İnstagram Hesabımız : https://www.instagram.com/kezzapks/  (@kezzapks)


Daha yeni Daha eski