Pelin Öztekin'in yaptığı paylaşım sosyal medya kullanıcılarını ikiye ufaladı!

Pelin Öztekin'in yaptığı paylaşım sosyal medya kullanıcılarını ikiye ufaladı!

8 Mart'ta dünyaya gözlerini yuman ünlü tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımı, sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya takipçileri, Pelin Öztekin'i babasının vefatını çabuk unutmakla suçlarken, bazı kullanıcılar ise "hayat devam ediyor, o da mı beraber ölsün" yorumunda bulundu.

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının en iyi  isimleri arasında yer alan Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizinin ardından 8 Mart'ta hayatını kaybetti. Öztekin'in vefatı sevdiklerinde derin üzüntü yaratırken, kızı Pelin Öztekin de babasını kaybettikten sonra büyük acı yaşamıştı.


YAPTIĞI PAYLAŞIM SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ!

Babasını kaybetmesinin üzerinden çok kısa bir zaman geçen Pelin Öztekin'in dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerini ikiye böldü.

BAZILARI BEĞENDİ, BAZILARI ELEŞTİRDİ!

33 yaşındaki oyuncu Pelin Öztekin Instagram hesabından havuz içinde  "Sezonum başladı" notuyla yaptığı paylaşımı bazı hayranları tarafından beğeni toplarken bazı takipçileri tarafından da eleştiri aldı.


İşte sosyal medyada Pelin Öztekin'i eleştirdikleri yorumlardan bazıları:

- Yakın zamanda babanı kaybettin, bu paylaşım olmamış.

- Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Baban da hep mutlu olmanı isterdi.

- Hiç yakıştıramadım ve hiç beğenmedim. Kendi bileceği iş.

- Hayır ne yapsın kız babasıyla birlikte mı ölsün rahat bırakın insanları ya, 7/24 ağlasın mı ağladığında babası gelecek mi?

- Ne çabuk unutuldu da böyle pozlar veriyorsunuz!

- Sen güçlü bir kadınsın ve ne yazık ki ruh hastalarıyla dolu bir ülkede, ünlü birisin. Şu saçma sapan yorumları da takma. Her şeye rağmen hayat devam ediyor ve baban da hep mutlu olmanı isterdi. Ona tekrar kavuşana kadar bir şekilde mutlu olmak zorundasın.



ENGLISH TRANSLATION

Pelin Öztekin's sharing has crumbled social media users into two!

The holiday sharing of Pelin Öztekin, the daughter of the famous theater actor Rasim Öztekin, who passed away on March 8, on his social media account, divided the social media into two. While some social media followers accused Pelin Öztekin of forgetting her father's death quickly, some users commented that "life goes on, should he die together too".

Rasim Öztekin, one of the best names in the Turkish television and theater world, passed away on March 8 after a heart attack. While Öztekin's death caused deep sadness in his loved ones, his daughter Pelin Öztekin also experienced great pain after losing her father.


HIS SHARE DIFFERENT SOCIAL MEDIA IN TWO!

Pelin Öztekin's sharing on her social media account, which had passed a very short time after the loss of her father, divided her followers into two.


SOME LIKED, SOME CRITIZED!

While the 33-year-old actress Pelin Öztekin shared her Instagram account with the note "My season has begun" in the pool, she was appreciated by some of her fans and criticized by some of her followers.


Here are some of the comments they criticized Pelin Öztekin on social media:


- You recently lost your father, this post did not happen.

- Life goes on in spite of everything. Your father always wanted you to be happy.

- I never liked it and I never liked it. It's her own business.

- No, should the girl die with her father, leave people alone, should she cry 24/7 or will her father come when she cries?

- How quickly it is forgotten that you pose like this!- You are a strong woman and unfortunately you are a full of mental patients. In the country, you are a famous person. Don't mind those silly comments. Despite everything, life goes on and your father always wanted you to be happy. You have to be happy somehow until you meet him again.


Bir sonraki yayınımızda görüşmek üzere

See you in our next post









Rasim Öztekin, Pelin Öztekin, Sosyal Medya, Mart, Güncel, haber, korona, koronavirus, dolar, euro, bitcoin, tl, sondakika, son dakika, sondakika haberleri, sedat peker, fahrettin koca, sağlık, para, anlık haber, ana haber, süleyman soylu, bakan, cumhurbaşkanı, sağlık bakanı, işsizlik, kasvethaber, kasvet haber, kezzapks, kezzap ks, kasvetmedya, kasvet medya, finans haberleri, sedat peker açıklama, sedat peker bölüm, gündem haberleri, gündem, gündem sondakika, indirim, trendyol, hepsiburada, indirim kodu, kezzap ks trendyol, kezzap ks indirim kodu, peker yeni video, son dakika açıklamalar, soylu, haber kanalı, haberler, haber ler, haber turk, haber7, haber3, bakan soylu canlı yayın, haber reklamlar, haber global, haber bitcoin, haber canlı, haber çeşitleri, haber günlüğü, haber ekonomi, ekonomi, ekonomi haberleri, haber gündem, haber internet, habe kanalları, haber sitesi,













Daha yeni Daha eski