Cumhurbaşkanı Duyurdu! TC Kimlik Numaranıza Göre 10.000 TL Verilecek

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu! TC Kimlik Numaranıza Göre 10.000 TL Verilecek...




Ülke olarak zor dönem geçirdiğimiz, koronavirüs pandemi döneminde özellikle devlet destekleriyle birlikte bankaların müşterilerine vermiş olduğu desteklerde son derece artmış durumdadır..


Bazı bankalar, kişilerin kredi notu ve kredi sicili uygun olmadığı için malesef onay vermemektedir. Son zamanlarda böyle olayların aşırı derecede olması yüzünden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından kamu bankalarına biraz daha inisiyatif göstermelerini istedi. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, özellikle kamu bankaları üzerinden onay almak istiyorlarsa  kredilerini hemen kullanabilecekleri kampanyalar başlatılmasını talep etti.


Cumhurbaşkanı'nın vermiş olduğu direktif ile birlikte kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilecek ve kamu bankasından 10.000 TL, onay olabileceksiniz. Yapılan duyuru sonrasında Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank da yeni bir kredi kampanyası yaparak ihtiyacı olan kişilere 10.000 TL'ye kadar onay verileceğinin açıklamasını yaptı. Kredi kullanmak isteyen kişiler belirli şartları uygun olması durumunda bu kamu bankaları üzerinden 36 ay vadeye kadar onay alabileceklerdir. Şimdi sizlere nasıl kredi başvurusu yapabilirsiniz, bu konu hakkında bilgiler vereceğim.


10.000 TL Kredi Verilecek 




Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden yapılacak olan bu kredi kampanyası ile birlikte 36 ay vadeli olarak krediler verilecek. 10.000 TL kredi başvuru şartları da belli olmaya başladı. Bankalar, kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve on sekiz yaşından büyük olması durumunda kredi başvurularını alacaklar. Burada kişilerin daha önceki banka çalışmaları ve kendi şu anki sigorta durumları önemlidir. Gelir durumlarına bakarak onay verilecek ve kredi notu uygun olan kişiler 10 bin TL kullanabilecekler. Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka şubeleri ve internet sitesi üzerinden işlem yapılabildiği gibi, ayrıca banka müşterisi olan kişiler oturdukları yerden hemen ne kadar kredi onayı alacaklarını kendi bankasının internet bankacılığı ile görebilecekler.


Kredi Başvuruları Başladı..


İhtiyacı olan kişilere verilecek olan bu kredilerde kişilerin kredi notuna göre de faiz oranları uygulanacağı söylenmektedir. Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler hangi banka şubesine yakınsa o şubeye giderek, bankanın kredi kampanyasına katılabilirler. Banka şubesine gidecek zamanınız yoksa bankaların internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak 10.000 TL olarak kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. Bu şekilde yapmış olduğunuz kredi başvuruları, ihtiyaç kredisi başvuru formunda vermiş olduğunuz cep telefonu numarasına sonucu SMS ( Mesaj ) olarak gelecektir. Kredi onayı alırsanız, hemen bankadan paranızı kullanabileceksiniz. 



Daha yeni Daha eski