İkinci defa anne olacak Bengü’den sosyal medyaya damga vuran yeni poz!!

İkinci defa anne olacak Bengü’den sosyal medyaya damga vuran yeni poz!!!



Ünlü şarkıcı Bengü, 2018 senesinde evlendiği Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerinden bir de Zeynep isiminde bir kızları olan çift, ikinci çocuklarını sabırsızlıkla bekliyor. Bir oğlu olacağını geçtiğimiz günlerde açıklayan ünlü sanatçı, bugün sosyal medya üzerinden yeni bir resim paylaştı. İşte sosyal medyanın alakasını sürükleyen o paylaşım...

Ünlü şarkıcı Bengü, Ağustos 2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile azametli bir düğünle nikah masasına oturmuştu.


MÜJDELİ HABERİ BİRKAÇ GÜN ÖNCE VERMİŞTİ!!!

Evliliklerinden bir sene sonra Zeynep isminde bir de kızları olan çift, geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi hoşlananlarıyla paylaştı.


BİRKAÇ GÜN EVVEL İKİNCİ KERE HAMİLE OLDUĞUNU DUYURMUŞTU...

Ünlü şarkıcı Bengü, ikinci defa hamile olduğunu sosyal medya hesabından, ""Bayramın sürprizi bizden gelsin. Zeynep abla oluyor; bir de oğlumuz oluyor!!! Dualarınızı eksik etmeyin; kocaman sevgıler bizden hepinize #14haftalıkoldukbiz" ifadelerini söyleyerek hamileliğini duyurmuştu.




"KÜÇÜK OĞLUM VE BEN"

Bugün ünlü şarkıcıdan yeni bir paylaşım daha geldi. Bengü, ayna karşısında beyaz giysisiyle verdiği karnı burnunda pozunu "Küçük oğlum ve ben" anekdotuyla yayınladı.


SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU!!

Takipçileri, ünlü şarkıcının paylaşımını yorum ve alkış yağmurunu yakaladı.




Diğer yayınlarımızda görüşmek üzere...








haber, korona, koronavirus, dolar, euro, bitcoin, tl, sondakika, son dakika, sondakika haberleri, sedat peker, fahrettin koca, sağlık, para, anlık haber, ana haber, süleyman soylu, bakan, cumhurbaşkanı, sağlık bakanı, işsizlik, kasvethaber, kasvet haber, kezzapks, kezzap ks, kasvetmedya, kasvet medya, finans haberleri, sedat peker açıklama, sedat peker bölüm, gündem haberleri, gündem, gündem sondakika, indirim, trendyol, hepsiburada, indirim kodu, kezzap ks trendyol, kezzap ks indirim kodu, peker yeni video, son dakika açıklamalar, soylu, haber kanalı, haberler, haber ler, haber turk, haber7, haber3, bakan soylu canlı yayın, haber reklamlar, haber global, haber bitcoin, haber canlı, haber çeşitleri, haber günlüğü, haber ekonomi, ekonomi, ekonomi haberleri, haber gündem, haber internet, habe kanalları, haber sitesi,




Daha yeni Daha eski