ŞEYMA SUBAŞININ ESKİ SEVGİLİSİ KENDİSİ HAKKINDA SÖYLENEN İDDİALAR HAKKINDA KONUŞTU!!

  ŞEYMA SUBAŞININ ESKİ SEVGİLİSİ KENDİSİ HAKKINDA SÖYLENEN İDDİALAR HAKKINDA KONUŞTU!!

Uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozup sonunda açıklama yapan yapan Mısırlı iş adamı Alsaloussi, uzun süredir magazin dünyasının konusu olan Acun Ilıcalının da eski karısı olan Şeyma subaşı hakkında bomba etkisi yaratacak şekilde iddialarda bulundu.

Mısırlı iş adamı Alsaloussi ile uzun bir süre boyunca aşk yaşayan Şeyma Subaşı bebeğini kaybettiğinden dolayı mısırlı sevgilisinden ayrılan subaşı kısada olsa açıklamalarda bulunmuştu. Alsaloussi hakkında değişik iddialar atılırken artık sessizliğini bozdu. Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan Mısırlı Milyarder Alsaloussi bir süre sonra öyle bir açıklama yaptı ki bomba etkisi yaratarak ilk defa konuştu.

Magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. 

Mohammed Alsaloussi kendisine dolandırıcı, yalancı, zengin görünümlü ama parası olmayan ve benzeri iddialarında bulunmasının ardından suskunluğunu bozarak iddialar hakkında konuştu.


Mısırlı iş adamı Alsaloussi söze şu şekilde başladı. Şeyma Subaşı ile aramızda olan ilişkiyi bitiren bendim demesinin ardından Şeyma subaşının ne kadar harcadığı ortada diyerek şu sözleri aktardı; Şeyma subaşının her ay ne kadar harcadığı ortada diyen adamı Alsaloussi artık sessizliğini bozarak bu açıklamada bulundu.



Daha yeni Daha eski